Gitaarles

Van Leon. In Utrecht. Of online. Wat jij wilt.

Leon Sibum - Bon Niko 242.jpg

Picture by @bon.niko

Helaas! Ik heb nu even geen ruimte voor nieuwe leerlingen. Nieuwe aanvragen kan ik niet in behandeling nemen.

 

Wil je nu eindelijk eens gitaarles waarbij je plezier hebt in de les én tijdens het oefenen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben Leon Sibum en ik vind gitaarspelen zó te gek, dat ik mijn passie voor het instrument graag met zo veel mogelijk mensen deel. Daarom laat ik jou in de les ook verliefd worden op de gitaar.

Ik geef les op zowel elektrische als akoestische gitaar en ik behandel in de lessen allerlei verschillende stijlen. Voor lessen in pop, rock, soul, blues, country, jazz en nog veel meer zit je bij mij goed.

Gitaarles bij mij is mogelijk op alle niveaus. Vanaf het allereerste begin, als je nog nooit een gitaar hebt aangeraakt, tot aan de voorbereiding op een Conservatorium of daar voorbij. De lessen stem ik altijd volledig af op jouw niveau, behoefte en op wat je leuk vindt. Ook voor vragen over sound of voor artistieke coaching kun je bij mij terecht. En wil je je muzikale gehoor of je muziektheoretische kennis ontwikkelen? Dan gaan we daar samen mee aan de slag!

Je bent meer dan welkom om het te ervaren in een proefles. Klik hier voor alle praktische informatie. Zie ik je snel?

Gitaarles

In Utrecht

Gitaarles van Leon in Utrecht.HEIC

Ik geef les bij mij thuis in Utrecht, in de wijk Ondiep in het gebouw aan de Nijenoord. Goed te bereiken op de fiets en met het ov (de bus stopt voor de deur) en in de wijk is gratis parkeergelegenheid.

Online

Het is ook mogelijk om online lessen te volgen. Door de coronacrisis heb ik mijn skills in het online lesgeven flink kunnen ontwikkelen. Zo werk ik bijvoorbeeld met twee camera's zodat je al mijn aanwijzingen op de gitaar goed kunt volgen.

Online les is fijn als je niet in de buurt woont of het prettig vindt om in het comfort van je eigen huis les te volgen.

 

Over mij

Leon Sibum - Bon Niko 336

Hoi! Mijn naam is Leon Sibum. Ik woon in Utrecht en ben gitarist van beroep. Voor mijn werk treed ik op, schrijf ik muziek en ik geef gitaarles.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Tijdens mijn opleiding heb ik geproefd van een verscheidenheid aan stijlen en heb ik geleerd om zo veelzijdig mogelijk te zijn, zodat ik mij in allerlei muzikale situaties kan redden. Voordat ik op de Rockacademie zat heb ik drums gestudeerd op de Herman Brood Academie te Utrecht. Door deze verschillende opleidingen kan ik een breed palet aan muzikale lessen presenteren.

Picture by @bon.niko

Mijn eerste kennismaking met de gitaar was al op heel jonge leeftijd. Mijn vader is heel lang professioneel muzikant geweest en heeft onder andere in de jaren ‘70 en ‘80 met Robert Long getourd. Als klein kind zag ik mijn vader optreden en dit heeft een grote stempel gedrukt op wie ik ben en wat ik doe. Tot tranen toe geroerd was ik, toen ik mijn vader met zijn broers muziek van de Shadows zag spelen op een familiefeest. Nog nooit had ik zoiets moois gehoord. Ik de jaren daarna vrat ik alle muziek die mijn vader opzette. The Beatles, Queen, Jimi Hendrix en Toto, maar ook Bach en allerlei country muziek waren mijn eerste liefdes. Later ging ik mijn eigen smaak ontwikkelen en luisterde ik naar Red Hot Chili Peppers, Stevie Ray Vaughan en nog veel meer.

Tegenwoordig zou ik mijn eigen stijl omschrijven als, hoe kan het ook anders, een mengelmoes van dit alles. Het rauwe van Hendrix, de blues van Stevie Ray, en mijn liefde voor harmonie komt bij The Beatles en Queen vandaan. Check de video's hieronder om mij in actie te zien.

Wil je nóg meer over mij weten? Klik dan hier.

 

Tarieven en andere informatie

 

Ervaringen

Ik kreeg net online gitaarles van Leon Sibum en ik kan het iedereen aanbevelen!

Kiki

Leon is een fijne en kundige gitaardocent die je snel weet te inspireren. Zonder twijfel vindt hij precies wat je wil leren en brengt je een niveau verder. Dankzij de lessen ben ik meer gaan spelen, en heb ik na jaren het gevoel weer progressie te maken.

Jim.jpeg

Jim

Leon geeft les op een enthousiaste en persoonlijke manier. Hij luistert naar wat je wil leren en past zijn lessen daar moeiteloos op aan. Het is zó leuk dat de tijd eigenlijk veel te snel voorbij gaat.

Tess

 

Contact

  • Black Spotify Icon
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Helaas! Ik heb nu geen ruimte voor nieuwe leerlingen. Nieuwe aanvragen kan ik niet in behandeling nemen.

Selecteer een optie

Bedankt voor je bericht!

 

Copyright © 2020  |  Leon Sibum  |  Privacyverklaring