Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #10 - Corona Special met Sandra Hoving a.k.a. Mrs. Guitar Express

COVID-19 IS REAL! En omdat we bij de Guitar Express over real shit praten, hebben we het deze week over het virus dat de wereld in zijn greep houdt.


In aflevering tien heb ik voor één keer de teugels uit handen gegeven. En als ik dat doe, doe ik dat natuurlijk niet zomaar. Je moet wel uit een bepaald blok hout gesneden zijn om de zware taak van gitaar-ouwehoer-baas op je te kunnen nemen. Gelukkig loopt er hier in huis iemand rond die deze immense druk perfect aankan.Mijn vriendin Sandra interviewt mij over de Corona-consequenties en de invloed die dit heeft op een ZZP'er in de entertainment- en kunstindustrie. We hebben het ook over online gitaarlessen, ontwikkelen als gitarist, slide gitaar, The Guitar Express' online cursus, podcasts maken, stotteren, de ultieme podcastgast, samenleven met een muzikant, The Avengers, en samenleven met een niet-muzikant. Blijf binnen, was je handen en heel veel luisterplezier!

P.S. De gitaar waar ik op speel is deze Gibson SG

Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!

 


80 views0 comments