Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #13 - Emiel De Nennie (EUT)

Nummer dertien! Thuiswerkeditie #1. Emiel de Nennie ken je van Eut. Ik praat met hem over een plaat maken in Corona tijd, beginnen met drummen, accordeon, Herman Brood Academie, de grote stad, van de Herman Brood Academie naar het Conservatorium van Amsterdam, gitaardocenten, het ontstaan van EUT, het verschil als gitarist tussen hem en Tessa Raadman, luisteraarsvragen, punk bands, het verhaal van de 70's teles, zijn pedalboard, versterkers en zijn gitaren.Tijdens ons gesprek is de opname een paar minuten gestopt. Daarom mist er tijdens de uitleg van Emiels pedalboard een stuk... Volgende keer beter!


Check de foto's van Emiel’s indrukwekkende vintage gitaarcollectie.

Wat is het?

- Zwier Tele

- Harmony H162

- 1973 Fender Telecaster Deluxe

- 1968 Fender Mustang

- 1966 Silvertone Bobkat

- 1964 Silvertone 1448

- 1963 Fender blonde Bassman

- 1996 Vox AC30


(Klik op foto's om ze groter te bewonderen)


Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!

 131 views0 comments