Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #2 - Marzio Scholten (Solo, Galibier, Things I Can't Control, Identikit)

In aflevering 2 spreek ik met Marzio Scholten. Waanzinnige gast. Hij gaf mij het laatste zetje om een GUN te laten bouwen en daar heb ik geen spijt van! We hebben het over Jeff Healey, emotie, improvisatie, didactische docenten, jazzcultuur, touren, Gun, Kauffmann's, Charlie Hunter, de zoektocht naar je identiteit als artiest, oude gear, Fender Musicmasters, Stevie Ray Vaughan (alweer) en Dookie. Veel luisterplezier!
Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!

 60 views0 comments