Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #22 - Robin Berlijn (The Fatal Flowers, Kane, Wende, Dinand Woesthoff, Johan E.a.)

In aflevering 22 praat ik met Robin Berlijn. Robin ken je van The Fatal Flowers, Kane, Wende, JOHAN, DINAND, Ellen ten Damme en nog veel meer.

Robin is echt en recht voor zijn raap en dat levert deze podcast mooie momenten op. Ik heb genoten van dit gesprek en en het heeft voor een paar persoonlijke inzichten gezorgd.In de podcast kun je horen hoe een Vox op standje bloed-uit-de-oren klinkt (spoiler: hard). En die ouwe Tele van 'm dan. Hoe cool is die?!

(Slide voor details)En hieronder zijn Vox AC30 '66 en, bij gebrek aan een zelfgemaakte foto, een plaatje van internet van een Guyatone AE-5 Analog echo.


Verder praten we over The Beatles, Elvis, Elmore James, energie, The Flowers, Johnny Thunders, hoe hij een gitaar kreeg van Rick de Leeuw, Dinand, zijn rol bij Kane, wat is een band, filmmuziek componeren, democratie (in een band), iets spelen wat je eigenlijk niet wilt spelen, gevoel, wat is muziek, en nog veel meer.


Heel veel plezier met The Guitar Express Podcast aflevering 22!


Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!


 


220 views0 comments