Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #31 - Menno Gootjes (Focus)

In aflevering 31 is Menno Gootjes te gast bij The Guitar Express Podcast. Menno ken je als gitarist van Focus. Ook geeft hij les op het Conservatorium in Rotterdam en de Rockacademie in Tilburg. Zo heeft hij door de jaren heen les gegeven aan veel Nederlandse gitaristen die je tegenwoordig op de podia ziet.


Al een tijd kregen we steeds maar weer de tip: Interview Menno voor de podcast! En we wisten dat dat leuk zou gaan worden. Menno kan goed ouwehoeren en hij is heel grappig. En naast dat alles heeft -ie het nodige meegemaakt, en is daarom een bron van informatie en goeie verhalen. Toen we hem een paar maanden geleden tegen het lijf liepen bij Key Music Rotterdam, zagen we onze kans schoon en vroegen hem te gast te zijn in de podcast. Het antwoord was instemmend en hier zijn we dan!

Het gesprek gaat over Focus, touren, zijn desinteresse voor gear, les geven, verwachtingen, klassieke piano, Jan Akkerman, Stochelo Rosenberg, zijn studenten, als rocker op een jazzopleiding zitten, Thijs van Leer, Pierre van der Linden, Theologie en nog veel meer.


Hieronder:

  • Menno en ik

  • Zijn Les Paul

  • En zijn pedalboard

Wist je dit al? Er is tegenwoordig, in een zéér beperkte oplage een The Guitar Express Podcast T-shirt! Ze zijn gemaakt van duurzaam katoen en bedrukt hier in Utrecht. Ze zijn er in de kleuren gebroken wit en lichtgroen. Het organische katoen draagt licht op de huid en de shirts zitten heel lekker. Check www.theguitarexpress.com/podcastshirt voor foto’s en meer informatie.


Dank voor het afstemmen van uw apparaat op The Guitar Express Podcast en heel veel plezier met Menno Gootjes!


Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!

 

246 views0 comments