Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #33 - Kaj Bos (Hang Youth)

Hoi! En welkom bij The guitar express podcast aflevering 33. In deze aflevering spreek ik Kaj Bos van Hang Youth uit Amsterdam Noord.Hang Youth is voor mij persoonlijk hét muzikale hoogtepunt van 2020. Hun geestige geschreeuw slaat de spijker op zijn kop en daarmee zijn ze de meest urgente band van 2020. Het is waanzinnig knap hoe ze het protestgenre de 21e eeuw in hebben weten te trekken. Hang Youth’s muziek is grappig maar verre van een grap.


Het is tof om te horen waar Kaj vandaan komt. Wat hij vroeger heeft gechecked, waar hij nu naar luistert en hoe zijn gitaarstijl zich daar omheen heeft gevormd.

We praten over de band, waarom Joe Rogan een lul is en Batman een fascist, zijn spullen, verschillende bands met dezelfde leden, een plaat opnemen met 2 sm58’s, boos zijn, het protest op de zuidas, hetgeen dat je probeert te bereiken met je muziek en nog veel meer.


Hieronder zijn Gibson Flying V faded, zijn Music Man Sixty-Five en zijn pedalboard.

(Klik om in groter formaat te bewonderen)


Dank voor het luisteren en veel plezier met Kaj!


Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!

 

156 views0 comments