Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #36 - Estelle Stijkel (Kovacs, Bells Of Youth, The Jacks)

Hoi! En welkom bij The Guitar Express Podcast aflevering nummer 36. In deze aflevering is bij mij te gast Estelle Stijkel. En als ik zeg ‘bij mij’ bedoel ik ook echt bij mij, want dit is de eerste aflevering die ik opneem vanuit mijn eigen studio in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.


(Foto door Willem Wouterse)

Estelle kun je kennen van Kovacs, Bells Of Youth, The Jacks en nog veel meer. Ook Estelle ken ik van mijn studie aan de Rockacademie. In het eerste jaar kwamen we bij elkaar in de klas en in mijn herinnering klikte dat al vanaf moment één.

Echt heel leuk om Estelle na haar een aantal jaren niet gezien te hebben weer eens te spreken, even bij te praten en herinneringen op te halen. Ze vertelt over haar tours en optredens met Kovacs, hoe ze als puber naar de VS ging en zelf muziek leerde schrijven, haar tijd op de Rockacademie, hoe ze invulling geeft aan haar muzikale bestaan in tijden van Corona, wat ze voor ambities heeft en ze laat wat sounds horen uit haar Kemper.


Hieronder:

  • Duesenberg Starplayer TV

  • Fender Stratocaster met Seymour Duncan Pickups

  • Estelles Kemper amp

  • Estelle d'r pedalboard (momenteel niet in gebruik)


Dank je voor het inschakelen op de zender en heel veel plezier met Estelle Stijkel!


Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!


 


88 views0 comments