Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #4 - Bram Doreleijers (HAEVN)

Bram is een echte gear nerd, maar vergeet nooit waar het eigenlijk om draait. De song. Deze instelling heeft hem ver gebracht, helemaal tot in een tweemaal uitverkocht Carré. Met HAEVN, waar hij de gitaarpartijen voor zijn rekening neemt, verkoopt hij de zalen van Nederland keer op keer uit én blijft hij trouw aan zichzelf. Trouw aan zichzelf door de setup waar hij mee speelt, maar ook de intentie die -ie elke keer weer probeert te vangen in zijn performance. Een inspirerend gesprek.


We praten over podcasts, gear, kempers, buizenamps, gitaren lenen, rockacademie, popronde, je eigen stem ontwikkelen, 2014 en nog veel meer moois.


Rectificatie: ik zeg aan het eind dat je mij kunt bereiken op leon@theguitarexpress.nl, maar het is leon@theguitarexpress.com!


Ik wens eenieder een mooi 2020. Groetjes! L


Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!

 


123 views0 comments