Podcast logo cirkel.png
 • Instagram - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • Spotify - White Circle
 • iTunes - White Circle
 • Deezer - White Circle
 • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #42 - The Guitar Express Podcast XL 1 met Clemens, Emiel en Bas

Hallo en welkom, goede vriend van de podcast.

In het kader van nieuwe dingen proberen en bouwen op wat we hebben, heb ik deze week wat nieuws voor jullie. Ik heb bedacht om met 3 verschillende gitaristen eens bij te kletsen. Gewoon eens praten over wat ze nu doen. Hoe het met ze gaat. Of ze nog gear hebben gekocht, wat hun lievelingsinstrument is en welke band ze niet uit kunnen staan bijvoorbeeld.Twee van deze mannen hebben we al eens eerder gehoord, maar één van hen nog niet. Ik zit namelijk met Bas Schouten, Clemens Blaquière en Emiel de Nennie. Clemens is een oude bekende en speelt onder andere bij Marco Borsato, Claudia de Breij, Waylon, en tja… Wie eigenlijk niet. Emiel de Nennie kennen we van EUT, en Bas Schouten, de nieuweling onder de podcast gasten, speelt onder anderen met Lisa Lois, Bertolf, Sandra van Nieuwland en nog vele anderen.


We hebben het over pedaaltjes, gitaren, versterkers, optredens op bizarre locaties én we laten onze hersenen kraken op een aantal vooraf bedachten dilemma’s, vragen en andere kwesties.

Hieronder v.l.n.r.:

 • Bas z'n Gibon J45 klein

 • Bas z'n Fender Custom Shop Stratocaster

 • Clemens z'n Gibson J45

 • Emiels Harmony H162

 • En de tapes op zijn Harmony

 • Mijn Silvertone

 • En de tapes op mijn SilvertoneLaat me even weten wat je vind van het nieuwe format! Ik ben namelijk van plan om dit vaker te doen. Luister eerst maar eens, en stuur me dan een mailtje of DM. Je weet me te vinden.

Ook wil ik via deze weg een ieder van jullie die me ooit een berichtje heeft gestuurd, een post heeft geliked, mij heeft gemaild, een shirt heeft gekocht of op welke manier dan ook en hoe klein dan ook, zijn, haar en hun blijk van waardering heeft geuit bedanken. Dank jullie wel!


Vind je The Guitar Express nou een vette podcast en wil je me graag steunen? Dat kun je doen door me te helpen meer luisteraars te krijgen! Dit kan op verschillende manieren:

Abonneer je via je favoriete Podcastapp, download de afleveringen, geef een beoordeling en schrijf een review op iTunes, volg me op Instagram en op Facebook, like en deel de posts en vertel het aan al je (gitaarliefhebbende) vrienden. Duizendmaal dank!

En tot over twee weken!


 

56 views0 comments