Podcast logo cirkel.png
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • iTunes - White Circle
  • Deezer - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
Search

Aflevering #48 - The Guitar Express Podcast XL 2 Met Jeroen En Joerie

Hallo en welkom bij The Guitar Express Podcast nummer 48! Deze keer weer een XL aflevering, en de gasten die ik deze week heb opgetrommeld zijn Jeroen Kant en Joerie Dekker. Jeroen kennen we natuurlijk als één van de vetste bluesgitaristen van ons land, maar ook als de allereerste gast die ik in deze podcast heb geïnterviewd. Joerie Dekker is gitarist bij de band Pendejo, werkt bij Guitar King in Boekel en was vroeger, toen ik nog in Tilburg woonde, mijn buurman aan de Primus van Gilsstraat.


Deze aflevering nemen we op bij Jeroen op de boot in de Biesbosch, en we hadden het gezellig. We praten over gear, muziek, je eigen identiteit als gitarist, het conservatorium, optreden op gekke plekken, het verhaal van de Goldtop en nog veel meer.


Hieronder de plaatjes bij het praatje:

  • Harmony Sovereign 1971

  • Fender Bandmaster 1964 + Hiwatt custom 100 1977 (Dr. Z cabinet)

  • Gibson Custom Shop Les Paul Goldtop R6 2012

  • Fender Princeton, Custom Shop Goldtop Stratocaster, Airline Swingmaster '60s + MuchachoDan nog even een wat minder nieuwtje: we zitten nu bij podcast nummer 48. Na deze podcast heb ik er nog twéé voor jullie, en na de 50e aflevering neem ik even een pauze van het maken van podcasts. Ik neem even vrij en kom dan volgend jaar, in 2022, weer terug met nieuwe afleveringen! Maar tot die tijd hebben jullie nog 2 afleveringen tegoed van me.


Als je denkt van: “Hey, ik heb ondertussen al over de 100 uur aan volledig gratis content zitten consumeren, misschien is het leuk als ik eens wat terug doe..?” zeg ik: “Nou, dat zou ik heel tof vinden!” En als jij dan bij jezelf denkt: “Hmmm… Wat kan ik doen dan?” zeg ik: “Wat leuk dat je het vraagt. Je kunt, als het je niet teveel moeite kost, een reviewtje achterlaten op Apple podcasts! Dat helpt enorm om de podcast naar voren te duwen en het algoritme te laten weten hoe cool deze podcast is, zodat die hem weer kan pushen en aan andere mensen laat zien! Dus snel je nu naar de Apple Podcasts app en geef een 5 sterren beoordeling en een leuk tekstje!”

Okee, genoeg gepromoot. Heel veel plezier met Joerie, Jeroen en mijzelf!


 


28 views0 comments